Una ciutat amiga dels animals
13 de gener de 2017
ERC reafirma la seva aposta per la municipalització dels poliesportius en una jornada amb experts a la Biblioteca Municipal
24 de gener de 2017

Jornada “El futur dels poliesportius: Municipalitzem?”

El futur dels poliesportius. Municipalitzem?

La secció local d’Esquerra Republicana a Sant Adrià de Besòs, organitzen el pròxim divendres 20 de gener a les 19.00 h a la sala d’actes de la Biblioteca de Sant Adrià (plaça Guillermo Vidaña s/n), una jornada oberta a la ciutadania per debatre el futur dels poliesportius de la ciutat. La jornada es fixarà en la municipalització com a sortida a l’actual paràlisi dels diferents equipaments municipals.

A la jornada Joaquim Perramon, Doctor en ciències Econòmiques, explicarà el context teòric de les municipalitzacions, en què consisteixen i els seus avantatges des d’un punt de vista econòmic. Seguidament el regidor d’espai públic a l’Ajuntament de Sabadell, Xavier Guerrero, ens mostrarà l’experiència viscuda a la ciutat vallesana on recentment han endegat processos de municipalització. Finalment el regidor de Sant Adrià, Antoni Vélez, farà un anàlisi en clau local, fixant-se en les necessitats concretes de la ciutat.

Posteriorment s’obrirà un debat amb la ciutadania i les entitats adrianenques per tal que aquestes puguin exposar les seves inquietuds i resoldre els dubtes que puguin sorgir al voltant d’un procés de municipalització dels poliesportius de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *