ERC Sant Adrià impulsa una moció unànime per refermar el compromís amb l’enderroc de Venus
29 de gener de 2019
Per un Camp de la Bota digne amb la memòria
25 de febrer de 2019

ERC Sant Adrià llança un web per recollir propostes per a la ciutat

La secció local d’Esquerra Republicana a Sant Adrià ha posat a l’abast dels ciutadans una eina participativa destinada a recollir propostes de la ciutadania que ajudin a millorar la ciutat. Aquestes idees seran debatudes en una conferència municipal i serviran per confeccionar el programa republicà a les pròximes eleccions municipals del maig, convertint aquest programa en un programa participatiu.

Sota el domini www.republiquemSAB.cat Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Adrià de Besòs ha construït un web en què es recullen idees de cara a fer un programa municipal participat per la ciutadania.

Amb aquesta iniciativa els republicans volen posar la ciutadania en la base de la construcció del Sant Adrià del futur. En paraules el seu candidat, Rubèn Arenas, “volem donar la volta a aquesta ciutat, no només necessitem que sigui capdavantera en drets socials i nacionals, també hem de millorar el dia a dia, l’espai públic, allò més proper. En definitiva: l’hem de republicar”.

En la plana web, a banda d’enviar propostes i informació respecte a la conferència municipal, els ciutadans poden veure un recull de la feina feta pels dos regidors republicans durant aquesta darrera legislatura, la primera amb representació a l’ajuntament.

Noves tecnologies a l’abast de la ciutadania
Amb aquest web, ERC Sant Adrià posa al servei dels habitants un servei més, que se suma a d’altres ja en funcionament. Actualment Esquerra ja disposa d’un número de telèfon des del qual els ciutadans poden rebre avisos de whatsApp i interactuar. Qui ho desitgi pot donar-se d’alta enviant “Sí” al 673 00 73 82.

També poden seguir l’actualitat amb el canal Telegram “Sant Adrià Republicana”, amb l’usuari @ercsab. Aquestes dues eines se sumen a les xarxes socials habituals: twitter (@SAB_ERC), facebook (esquerra.santadria) i instagram (esquerra_santadria).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *