Esquerra Republicana de Sant Adrià torna a demanar a l’alcalde la convocatòria d’un ple extraordinari
6 de juliol de 2017
ERC Sant Adrià força un ple extraordinari per reprovar l’equip govern pel caos judicial a la ciutat
18 de juliol de 2017

Comissió informativa especial de seguiment de l’actuació municipal i de l’expedient de concessió de les carpes del sector Marina Besòs 10/07/17

Arran de la detenció d’un regidor i dels presumptes casos de corrupció que assetgen el nostre  Ajuntament, des del Grup Municipal d’ERC vàrem decidir reactivar la Comissió d’investigació referent al seguiment de l’actuació municipal en aquests casos així com el seguiment de l’expedient de concessió de les carpes del sector Marina – Besòs. La nostra proposta convertida en moció, va ser secundada per la totalitat del Ple, inclòs el PSC.

En la segona reunió, el 10 de Juliol, votem la presidència i és escollida per majoria la regidora no adscrita, Fina López. En aquesta sessió on teòricament hauriem d’haver analitzat els detalls dels expedients administratius als que fan referència les investigacions del jutjat, baixa el secretari per informar-nos que els tècnics, donada la judicialització dels casos, s’acullen al seu dret de no comparèixer ja que no tenen obligació legal de fer-ho.

Ens ensumem que més enllà d’aquesta reunió els tècnics i polítics que hem consensuat poden seguir el mateix criteri i acordem que la Presidenta notifiqui a tots els tècnics i polítics acordats, posposant la data de la propera reunió al dia 24 de Juliol per tenir marge perquè puguin respondre a la convocatòria i si decideixen no comparèixer, anul·lar la mateixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *