5 cèntims juny 2017
27 de juny de 2017
Esquerra Republicana de Sant Adrià torna a demanar a l’alcalde la convocatòria d’un ple extraordinari
6 de juliol de 2017

Comissió informativa especial de seguiment de l’actuació municipal i de l’expedient de concessió de les carpes del sector Marina Besòs 03/07/17

Arran de la detenció d’un regidor i dels presumptes casos de corrupció que assetgen el nostre  Ajuntament, des del Grup Municipal d’ERC vàrem decidir reactivar la Comissió d’investigació referent al seguiment de l’actuació municipal en aquests casos així com el seguiment de l’expedient de concessió de les carpes del sector Marina – Besòs. La nostra proposta convertida en moció, va ser secundada per la totalitat del Ple, inclòs el PSC.

El dia 3 de juliol vàrem ser convocats en aquesta Comissió per decidir el funcionament així com consensuar les compareixences i els temes dels quals parlaríem. Es va aprovar la següent planificació:

Una primera reunió (10 juliol) on el contingut seria resumir quins passos s’han de seguir en un expedient d’aquest tipus  i si s’han dut a terme. Trobar quins són els punts de conflicte, des d’un punt de vista administratiu, de l’expedient de concessió de les carpes.

A  la segona reunió (17 Juliol) s’acorda que compareguin els següents tècnics: Enric Padrós, Glòria Viladrich, Javier Martínez, Enric Joan del Castaño, Josep Reverendo, Joan Antoni Pérez,  Antoni Olaria. Que aquesta reunió es podria ampliar a una tercera si no donés temps d’acabar en aquesta reunió.

Una tercera (o quarta en funció de si ha calgut fer-ne dues amb els tècnics) on es proposa citar als següents polítics:  Jesús M. Canga del Castaño, Ricardo Silvestre Nebot, Joan Callau i Juan Carlos Ramos.

Es proposa a la Fina López, regidora no adscrita i Pedro Sánchez, portaveu de C’s com a candidats a presidir la Comissió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *